Obchodní podmínky pro provizní program
19. 1. 2019
Mário Roženský Mário Roženský
Autor článku

Obchodní podmínky pro provizní program

Ve spolupráci s právní kanceláří Pavla Kropáčka jsme pro vás připravili obchodní podmínky, které můžete použít u svého provizního programu.

Vzorové affiliate podmínky

V minulosti jsme nabízeli vzorové obchodní podmínky za 990 Kč. Tyto podmínky byly ovšem již dva roky staré a za tu dobu se změnila řada zákonů (např. vznikl Nový občanský zákoník) a také jsme v průběhu času řešili řadu situací, na které je dobré myslet již v obchodních podmínkách. Rozhodli jsme se připravit podmínky nové.

Jsou vždy potřeba

Některé affiliate programy obchodní podmínky nemají a následně řeší spory, či zapeklité situace zbrkle a jak se jim to zrovna hodí. Nejen, že tím poškodí partnery, ale ti následně o nich roznáší nemilé zprávy po diskuzních fórech a dalších místech. Tomuto se dá předejít právě kvalitními obchodními podmínkami, kde jsou všechny tyto vztahy ošetřeny. Je přesně definováno, co partner může a jaké formy spolupráce jsou povoleny.

Připravili jsme pro vás vzor ke stažení

Oslovili jsme právní kancelář a ti pro nás přichystali kompletně nové obchodní podmínky pro váš provizní program, které jsou aktuální, právně korektní a řeší ty nejčastější situace, které ve vašem affiliate programu mohou nastat.

Jsou k dispozici v rámci každé licence AffilBoxu. Neboli si zaregistrujte náš Trial či placenou verzi a podmínky si můžete jednoduše stáhnout.

Nastavení obchodních podmínek

Obchodní podmínky si ve svém AffilBoxu nahrajete snadno v levém menu – Nastavení – Nastavení aplikace.

V Globálních předvolbách pak naleznete záložku Obchodní podmínky.

Chcete-li, aby byly obchodní podmínky přímo součástí vaší licence, můžete si je vytvořit přímo v AffilBoxu. Zobrazí se vám textové pole, kde si můžete vyplnit vaše podmínky.Takto pak vypadá textové pole v režimu celé obrazovky. Využívat můžete přednastavené nadpisy, seznamy. Můžete také vkládat obrázky, nebo text zvýraznit tučně.

Vložené obchodní podmínky pro partnery - affilboxu

Jakmile budete mít vyplněno, vraťte se opět přes ikonu Na celou obrazovku do Globálních předvoleb a provedené změny potvrďte tlačítkem Potvrdit.

A máte hotovo! Obchodní podmínky máte připravené. V případě nejasností se na nás obraťte, rádi s nastavením pomůžeme.

Vybudujte si také svou obchodní síť partnerů.
Díky AffilBoxu si buduje svou obchodní síť již 3609 obchodníků. Přidejte se.
Kontaktujte nás
Chcete nás kontaktovat ohledně dotazů na AffilBox či případnou jinou spolupráci?
Sledujte nás
Poraďte se s námi

Ozvěte se nám a my s vámi rádi probereme vše kolem affiliate, influencer či ambasador marketingu.

Hodnocení