AffilBox se přestěhoval do stabilní Stáje
5. 3. 2020
Ondřej Martinek Ondřej Martinek
Autor článku

AffilBox se přestěhoval do stabilní Stáje

Už to nemusíme tajit, můžeme to jen slavit. AffilBox.cz i s celou serverovou infrastrukturou jsme úspěšně přestěhovali k Stable.cz.

Což je jeden z nejlepších hosterů u nás, který se soustředí hlavně na vysokozátěžové projekty. Však u něj našlo domov hodně projektů od MITONu, Enernu a dalších velkých hráčů.

Jsou to například Slevomat, Bonami, Glami, Restu, popřípadě Hotel.cz, Sportisimo a další. A od předchozího týdne zde máme plně hostovaný kompletní AffilBox.

Několikaměsíční přípravy

Celá migrace našich x serverů probíhala i s přípravami už od našeho převzetí AffilBoxu – tedy od října 2019. Jak je vidět, nebyla to rychlá akce a rozhodně ne jednoduchá. Naštěstí se nám to podařilo takřka bez ztráty pomyslné kytičky a vše běží jak má.

Co to znamená pro naše klienty a jejich partnery?

  • vyšší rychlost,
  • vyšší stabilitu,

Však si zkuste vyjet report tzv. za Celé období – což je funkce, kterou jsme nedávno přidali a na původních serverech sice jela, ale dnes je to rychlostí rakety.

Co to znamená pro nás?

  • jednodušší development,
  • násobné zálohování souborů i databází,
  • klidnější spaní. 🙂

I AffilBox.cz dostal oživený kabátek

Souběžně s přesunutím všech našich serverů, jsme oprášili i samotný web AffilBox.cz – aktualizovali a přidali jsme nové reference, přidali nová napojení, doplnili porovnávací tabulku do ceníku, zjednodušili blog a vypilovali responzivní verzi webu i s navigací a hledáním.

Je to už web, za který se rádi postavíme a dělá nám velikou službu.

Tímto děkujeme našemu developerovi Honzovi za fantastické nasazení. I technikům ze Stable.cz, kteří nám v obrovské míře vyšli vstříc a připravili nám skvělé podmínky pro přesun a hlavně stabilní rozvoj do budoucna.

Tento krok byl jedním z našich velkých kamenů, či řekněme žab na prameni, které jsme si dali za úkol při koupi AffilBoxu. A už je odvalený, takže nabíráme větší rychlost a jdeme do všeho zase šlapat!

Vybudujte si také svou obchodní síť partnerů.
Díky AffilBoxu si buduje svou obchodní síť již 3609 obchodníků. Přidejte se.
Kontaktujte nás
Chcete nás kontaktovat ohledně dotazů na AffilBox či případnou jinou spolupráci?
Sledujte nás
Poraďte se s námi

Ozvěte se nám a my s vámi rádi probereme vše kolem affiliate, influencer či ambasador marketingu.

Hodnocení