10. 1. 2018
Kateřina Střelcová Kateřina Střelcová
Autor článku

Lednové novinky

Do nového roku vám přejeme mnoho úspěchů, a abychom vám k tomu dopomohli, připravili jsme opět několik příjemných novinek – podívejte se na ně:

Zrychlená fakturace

Tato novinka šetří čas správcům provizních programů. Pokud máte schéma kampaní a odměn jednoduché, využijte nové ikonky u žádostí o fakturační podklady. Je to ikonka zeleného kolečka napravo:

Kliknutím na tuto ikonku změníte u tohoto partnera všechny schválené konverze na vyfakturované. Jemu přijde e-mail s informací, že má vystavit fakturu.

Automatické fakturace

Chcete-li ušetřit ještě více času, není nic snazšího, než si nastavit automatickou fakturaci. V levém menu vašeho provizního programu vyberte položku Nastavení – Nastavení aplikace. Zhruba uprostřed stránky najdete položku Fakturace pro partnery.

Z nabídky u ní vyberte Automaticky vystavit na – a společnost, na kterou se mají fakturační podklady vytvářet. Díky tomu, kdykoliv váš partner zažádá o nové fakturační podklady, automaticky se mu samy schválí a on může rovnou přidat svojí fakturu.

Možnost upravit banner

Nahráli jste banner, ale grafik v něm zanechal překlep? Nevadí, díky nové ikonce můžete nyní jeden obrázek operativně rychle vyměnit za jiný.

Je potřeba dodržet stejné rozměry a formát obrázku, protože tento banner už možná mají někteří vaši partneři u sebe na webu. Určitě by nebylo pěkné, aby se jim tam najednou zobrazil mnohem menší nebo naopak větší obrázek.

Změnili jsme ikonky koleček

Věděli jste, že 9% mužů v populaci je barvoslepých? Je to opravdu hodně a tak jsme nakonec udělali ještě drobnou změnu v Seznamu uživatelů a také u Registrovaných webů. Kolečko červené – zakázaný web/uživatel bude nadále červené s bílým prostředkem. Ale kolečko zelené, indikující povoleného partnera nebo web, je nyní s plnou výplní, aby se od červeného dobře odlišilo.

Vypadá to tedy nyní takto:

Doufám, že pro vás tyto novinky přinesou ulehčení práce. Máte-li jakýkoliv dotaz, ozvěte se, rádi poradíme!

Vybudujte si také svou obchodní síť partnerů.
Díky AffilBoxu si buduje svou obchodní síť již 3609 obchodníků. Přidejte se.
Kontaktujte nás
Chcete nás kontaktovat ohledně dotazů na AffilBox či případnou jinou spolupráci?
Sledujte nás
Poraďte se s námi

Ozvěte se nám a my s vámi rádi probereme vše kolem affiliate, influencer či ambasador marketingu.

Hodnocení