8. 12. 2015
Kateřina Střelcová Kateřina Střelcová
Autor článku

Co nového v AffilBoxu pro vás (prosinec 2015)

V uplynulých měsících jsme toho pro vás v Affilboxu připravili mnoho. Rádi vám naše novinky představíme – začneme samotným AffilBoxem:

Nápověda

Přidali jsme do každé sekce  AffilBoxu do pravého horního růžku ikonku s otazníkem. Klikněte na ní. Uvidíte nápovědu – krátce shrnutou do textové podoby a níže pak celé video, které jsme pro vás uvolnili z Affiliate Academy.

Nová verze WordPress pluginu

Ve spolupráci s Firmou 2.0 jsme aktualizovali WordPress plugin. Nyní umožňuje i pro slovenské vlastníky AffilBoxu automatické počítání procentuální odměny pro partnery. Navíc obsahuje parametr Měna, takže jej můžete snadno použít v kombinaci s Pluginem Měna v AffilBoxu. Každý partner tak může mít ve svém rozhraní jinou měnu a i vám je umožněno odměňovat za objednávky uskutečněné v různých měnách.

Fakturace

Aby se vám ve Fakturaci lépe pracovalo, přidali jsme tyto novinky do výpisu faktur:

  • přibyl sloupec s AffilID partnera
  • variabilní symbol faktury
  • vyhledávání – ikonka lupy. Můžete si zvolit z nabídky vyhledávání podle AffilID, variabilního symbolu nebo příjemce

Zrychlujeme podporu

Zrychlili jsme také některé procesy, které vás případně mohou zachránit, uděláte-li omylem něco špatně (nahrajete-li omylem nesprávnou fakturu, potřebujete-li smazat některé konverze a podobně) – jejich oprava je sice z bezpečnostních důvodů stále možná jen u nás, ale naše podpora má nyní možnost opravit situaci během chviličky.

Napsali jsme pro inspiraci a vyšší efektivitu vašeho affiliate programu:

Pro nováčky jsme uspořádali webinář AffilBox v praxi

A protože je Affiliate stále ještě mladý obor, snažíme se i o předání co nejvíce informací, které jsme za léta praxe získali. Jednou čtvrtletně pořádáme Affiliate školení pro obchodníky, které má opravdu velký úspěch. Od dubna 2014 jsme uspořádali již 8 školení, kterým prošlo 47 spokojených účstníků.

Školení probíhá v přátelské atmosféře a „polopatisticky“ vysvětluje, jak se v affiliate marketingu orientovat. Každý si odnese to, pro co si přišel. V závěru se věnujeme i provizním programům účastníků, kteří je již mají, a to je velmi inspirativní pro všechny zúčastněné!

Myslíme na vás. Přejeme vám úspěšnou vánoční sezónu i povánoční výprodej a těšíme a na spolupráci v roce 2016!

Vybudujte si také svou obchodní síť partnerů.
Díky AffilBoxu si buduje svou obchodní síť již 3609 obchodníků. Přidejte se.
Kontaktujte nás
Chcete nás kontaktovat ohledně dotazů na AffilBox či případnou jinou spolupráci?
Sledujte nás
Poraďte se s námi

Ozvěte se nám a my s vámi rádi probereme vše kolem affiliate, influencer či ambasador marketingu.

Hodnocení